Smedbergsskolan. Dormitory lodging during July 2. - July 5. 2020

Address: Studiegatan 2, 78050 Vansbro  show map
Location: Vansbro
Guest score: 96% (94 of 98 recommend) (26 reviews)

Guest score: 96%

(94 of 98recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.7 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.4 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 26)

Jag hat bott på skola 3 år på raken. För...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Jag hat bott på skola 3 år på raken. Första året fanns ett rum bara för kvinnor ett stort rum. Det var super bra. Förra året fanns inget och i år ett litet skyffe Där madrasserna låg på varandra nästan. Så där ville man inte gå in. Frukosten brukar Vara sådär inget super bröd och gröten är inte ens kokt. I år var det så kallt på morgon att vi gick till caféet istället. Personalen på campingen är jätte trevliga och bra service. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

+++Boende. - - - - -Frukost

Recommended by MyMiss, Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Funkar utmärkt att övernatta här. Frukosten som ingår är dock helt bedrövlig med lättmargarin och EUägg. Kanske läge för Visit Dalarna att visa lite bättre miljöansvar och använda närodlat, grönsaker, ekologiska produkter och mer variation. Ansvarig bör nog sätta sig in i och utveckla sin mat/närings/miljö-medvetenhet lite mer. (det är så illa att man skäms när man ser att besökande från andra länder ska måsta stå ut med skiten) Det är också uruselt skyltat om väg och ingång till skolan samt väg till frukost som ligger en bra bit från skolan man sover i. Samt avstånd från centrum. Enkäten jag just fyllt i borde också ha en vet ej ruta eftersom jag aldrig fick någon information om dusch tex.”
Overall opinion 5 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Fräscht i sin enkelhet

Recommended by Nicce, Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Lungt boende i klassrum med frächa madrasser, täcke och kudde. Välstädat! Mycket nöjd. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Svårt att boka.

Recommended by Simmaren, Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Det var konstigt att länken från Vansbrosimningens hemsida inte listade detta boende. Det gick bara att hitta via visit dalarnas egen hemsida. Bokningen var också lite speciell då det inte gick att ange namnet på de som skulle övernatta. Boendet är bra och om man beställer mjukt underlag är madrasser kuddar och täcken väldigt rena och fräscha. Frukosten är också bra och boendet lämpar sig mycket väl för de som deltar i Vansbrosimningen. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5

Smedbergskolan

Recommended by Christian Olsson, Sweden (Sweden Wed 12 Jul 2017)
“Allt var bra, men hade varit ett plus om duschmöjlighet hade funnits i samma byggnad som boendet.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Smedbergsskolan

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 12 Jul 2017)
“Jag bodde på en skola och tog med luftmadrass och sovsäck själv. Det fungerade bra att sova i ett klassrum. Boende i enkel form men det fyller sin funktion. Få toaletter men det gick bra ändå. Det är billigt och enkelt att bo så och när man deltar i flera lopp under Vansbroveckan är det bra att ha nära till allt.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Helt ok inför Vansbrosimningen!

Recommended by Kalle, Sweden (Sweden Mon 10 Jul 2017)
“Övernattade i Smedbergsskolan inför simningen, det viktiga för mig är att det är enkelt, centralt och nära starten. Frukosten var vid campingen bortåt starten, en kort promenad som bara var skön för att vakna till och få lite luft. + Prisvärt Trevligt bemötande i receptionen Frukost ingick Trevliga, glada ungdomar vid frukosten Nära starten Okomplicerat - Dåligt skyltat från centrum, körde först till fel skola Otydlig skyltning om P-platser vid entrén, var fick man ställa bilen? Ett tips: Hårt golv med bara ett liggunderlag, jo, jag hade bokat "hårt underlag", så inget att säga om det, funkade bra i Motala, men det var i en gympasal och här var det ett hårt trägolv så ett tips för "hårt underlag" är att ta två liggunderlag eller en luftmadrass... men det kanske är ganska självklart ;) Sammanfattningsvis: Centralt och helt okej! ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Sliten Gympasal

Not recommended by Felicia, Sweden (Sweden Wed 13 Jul 2016)
“Mycket kall gympasal med slitna och för få faciliteter. Otroligt bra frukost däremot (man får visserligen gå 400m utomhus för att komma dit så vid regn är det säkert ingen höjdare). Jag rekommenderar istället gymnasieskolan som boende. Fräschare, varmare, mer avdelade rum och frukost i samma byggnad. Samma pris.”
Overall opinion 2 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Alldeles för dyrt för att sova i en idro...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 11 Jul 2016)
“Alldeles för dyrt för att sova i en idrottshall. Har bott på hotell för samma pris i Stockholm..”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Smidigt!

Recommended by Maria, Sweden (Sweden Sun 10 Jul 2016)
“Smidigt o prisvärt boende inom gångavstånd till allt, - start, mål, restauranger och affär. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Landmark
  • Vansbrosimningen
*Distance on map is a straight line

Customer service

Contact and Customer Service
We are here to help you and answer your questions.

Visit Dalarna, +46 (0)771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Customer service

Contact and Customer Service
We are here to help you and answer your questions.

Visit Dalarna, +46 (0)771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Build: 17/02/2020 17:49:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6501.cbischannel-30264.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews