Vanåvallen

Address: Idrottsgatan, 78050 Vansbro  show map
Location: Vansbro
Guest score: 89% (268 of 302 recommend) (45 reviews)

Guest score: 89%

(268 of 302recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Service 3.8 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 45)

Camping nära till start och mål

Recommended by Charlotte, Sweden (Sweden Mon 15 Jul 2019)
“Mycket bra läge och prisvärt och trevliga funktionärer”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Vattnet i duscharna var lite kalla

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2019)
“Vattnet i duscharna var lite kalla”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Jag vet inte om grusplaner på idrottspla...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2019)
“Jag vet inte om grusplaner på idrottsplatsen räknas in i denna enkät men det var där vi stod och där kunde man önskat mer för det priset. Väldigt mycket pengar för den formen av boende. Borde inte kostat mer änn 200 per dygn. Ingen el små platser och väldigt spartanskt med hygien och andra faciliteter. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 1 of 5
Condition 2 of 5

Enkel camping på grusplan utan el

Not recommended by webzeb, Sweden (Sweden Fri 12 Jul 2019)
“Camping på Vanåvallen är verkligen camping av det enklaste slaget. Det är små, markerade rutor på en grusplan. Det finns inte tillgång till el och inte så mycket att göra för tex en barnfamilj. Toapappret var slut på toaletten vid några tillfällen och det är oftast kö till toaletten, delvis eftersom det inte finns någon annanstans att tvätta sig (om man inte vill duscha). ”
Overall opinion 3 of 5

Husbil

Recommended by Nille, Sweden (Sweden Wed 10 Jul 2019)
“Vi som kommer med husbil tycker att det här är ett bra alternativ till campingplats då vi är här för att se simmningen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Condition 0 of 0

Vanåvallens camping under Vansbrosimmet 2019

Recommended by Cecilia, Sweden (Sweden Wed 10 Jul 2019)
“Mycket trevliga funktionärer från föreningen som hade kiosk och frukost och hjälpte till när en av våra tältpinnar gick sönder. Var inte trångt heller. Däremot väldigt ofräscht i duschar, toaletter och kök men det funkar om man inte är petig. Funktionärer ser till att papperskorgar töms och det finns toapapper. Absolut ett prisvärt boende.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 2 of 5

Vanåvallen

Recommended by Roger jansson, Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2019)
“Bra camping av en grusparkering”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Vansbrosimningen utvecklar, Vanåvallen avvecklar!

Recommended by 😕, Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2019)
“Vansbrosimningen gör en stor sak av att vara miljömedvetna, bl a sopsortera. Det förekommer ingen som helst sopsortering på Vanåvallen. Dåligt!! I år hade de minskat ner från 8 bajamajor till 6. Dock kom det 2 till på morgonen när Vansbrosimningen skulle ske. Misstänker att de kom pga att det kom klagomål att det var för få toaletter. Priset för boendet är på tok för högt i förhållande till service!!”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 1 of 5
Condition 2 of 5

Bra läge

Recommended by Pia, Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2019)
“Bra läge för Vansbrosimmet. De som jobbade där var mycket trevliga och hjälpsamma. Faciliteterna var ju inte direkt fantastiska, men rent.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

perfekt för Vansbrosimminigen

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2019)
“Utmärkt enkel camping perfekt belägen mitt emellan start och mål. Trevliga funktionärer från idrottskluben. Fin frukost. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Landmark
  • Vansbrosimningen
*Distance on map is a straight line

Customer service

Contact and Customer Service
We are here to help you and answer your questions.

Visit Dalarna, +46 (0)771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Customer service

Contact and Customer Service
We are here to help you and answer your questions.

Visit Dalarna, +46 (0)771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Build: 23/10/2019 18:47:58, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6501.cbischannel-30264@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews