Vanåvallen

Address: Idrottsgatan, 78050 Vansbro  show map
Location: Vansbro
Guest score: 89% (268 of 302 recommend) (45 reviews)

Guest score: 89%

(268 of 302recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Service 3.8 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 45)

Närheten o stämningen är det bästa. Fruk...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 10 Jul 2016)
“Närheten o stämningen är det bästa. Frukostserveringen är bra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 2 of 5

Det var bara en övernattningscamping und...

Recommended by tynnis, Sweden (Sweden Tue 05 Jul 2016)
“Det var bara en övernattningscamping under 2 nätter för mig. o då fungerade den bra till ett bra pris. Dusch o toalett fanns men bökigt o ett gäng fotbollslag ockuperarde det ofta. men gjorde inte så mycket. :)”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 3 of 5

Vansbro tjejsim

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 08 Jul 2015)
“Smidig camping, kändes lugnt och tryggt. Toaletterna var sådär, saknade papper. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Spartanskt - men prisvärt

Recommended by simmare, Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2015)
“Vanåvallens camping bjuder på ganska spartanska faciliteter: få duschar, problem med att få varmvattnet att räcka etc. Idrottsklubben var där och städade och fyllde på tvål, toapapper etc, men eftersom trycket under simmarhelgen är stort hängde de inte med. Jämfört med Vansbro camping är standarden minst sagt enkel - men boendet är både mer prisvärt och betydligt lugnare än vid målområdet där många störande ljud finns. Plus för att det gick att få simmarfrukost, bra personal och att det gick att boka boende dygnsvis gör ändå att detta boende är att rekommendera. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Vansbro tjejsim

Recommended by Jessica Sandström, Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2015)
“Tältade en natt på Vanåvallen inför Vansbro tjejsim. Vill ge en stor eloge till de som under detta event jobbade där. Mycket trevligt bemötande, bra kännedom om eventet, perfekt frukost ger ett högt sammanlagt betyg. Atmosfären på den tillfälliga campingen var skön eftersom vi alla var där i samma syfte. Bra gjort av den lilla kommunen att på ett så fantastiskt sätt kunna ta emot oss alla simmare på ett så fint sätt! Om vi simmar i Vansbro igen så kommer vi tillbaka till Vanåvallen! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

God frukost! Extra plus för att det fann...

Recommended by Tove Molin, Sweden (Sweden Mon 06 Jul 2015)
“God frukost! Extra plus för att det fanns glutenfritt bröd till den i vårt sällskap som önskade det.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Att stå på en inrutad fotbollsgrusplan i...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 30 Jun 2015)
“Att stå på en inrutad fotbollsgrusplan i två nätter är helt ok med tanke på att det var så nära till gräsplanerna, vi var ju där för fotbollen inte för att campa.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Condition 0 of 0

disk

Recommended by tobias, Sweden (Sweden Fri 08 Aug 2014)
“Det är synd att varmvattnet alltid är slut vid disken.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Vanå idrotts plats eller fotbollsplan.

Recommended by Margaretha Bodèn, Sweden (Sweden Sun 13 Jul 2014)
“Dåligt med parkeringar utanför själva planen,eftersom man bara fick köra in vid i-och avlastning. Kö till toaletterna.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Priset ?

Recommended by Eva Karlsson, Sweden (Sweden Sun 13 Jul 2014)
“Jag tycker att det är tråkigt att man måste ha bilen utanför området men förstår absolut varför. Man rymmer fler och bilarna skulle totalförstöra fotbollsplanen. Bra att det fanns frukost att beställa, även om jag inte nyttjade det. När jag skulle boka tältplatsen för 2 nätter var jag osäker på hur jag skulle göra. Man frågad efter antal personer och jag skrev in 2 personer för vi var två som simmade. Tyckte det var konstigt att man behövde det till en tältplats. Min känsla i efterhand var att jag hade betalat dubbla avgifter... en per person fast vi skulle bo i samma tält. Jag betalade 580 kr för en tältplats 2 nätter och det tycker jag är svinigt mycket utan el. 200 kr natt hade varit ok men 150 kr natt mer rimligt. I övrigt trivdes jag bra, vädret var kanon och simningen gick bra båda dagarna så jag är jättenöjd”
Overall opinion 5 of 5

Nearby

Landmark
  • Vansbrosimningen
*Distance on map is a straight line

Customer service

Contact and Customer Service
We are here to help you and answer your questions.

Visit Dalarna, +46 (0)771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Customer service

Contact and Customer Service
We are here to help you and answer your questions.

Visit Dalarna, +46 (0)771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.