Nås Camping cottages

Address: Storängsvägen, 78053 Nås  show map
Location: Vansbro
Guest score: 80% (41 of 51 recommend) (11 reviews)

Guest score: 80%

(41 of 51recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3.5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.3 of 5
Cleaning 3.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 11)

Bad!

Not recommended by Trollgumma, Sweden (Sweden Fri 05 Jul 2019)
“Efter en stor upprustning av dusch och toaletter kan detta bli en trevlig camping. Det är mycket otrevligt när när dusch litar mögel och smuts ligger i alla trasiga mattskarvar. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 1 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Smidig bokning för enkel prisvärd stuga

Recommended by Lotta, Sweden (Sweden Mon 24 Jun 2019)
“Smidig bokning samt in- och utcheckning. Enkel stuga. Trevlig fin miljö.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Städförbättring.

Recommended by Bodil, Sweden (Sweden Wed 18 Jul 2018)
“Jag är införstådd med att det enbart är ideella krafter som driver Nås camping på Storänget. Det är iom detta omöjligt att ha ordentlig slutbesiktning då gäst lämnar stugan. Vår stuga (2) var : ej uttorkade kyl, smådamer/skräp på golvet, i den ej fungerande vasken som mynnar ut i underskåpet var ngt smutsigt uthällt. Denna vask bör avlägsnas för att ersättas med en hel bänkskiva. Vidare var ett istoppstäcke lerfläckat. Samtliga kuddar bör ha kuddöverdrag av frotté vilka helst tvättas varannan vecka. Tillsammans med samtliga madrasskydd. Istoppstäcken i bäddarna bör också tvättas regelbundet. För allmän trivsel och fräschör är det viktigt med en basal renlighet och det upplever man inte som gäst i stugorna. Omkring 5 olika stugor har jag gästat under en 5-årsperiod. Uppskattar det relativt låga priset och stämningen med bra dusch och diskmöjligheter, kanoterna och älven och det vilsamma småskaliga. Är ej pedant, men uppstramning på ovanstående punkter skulle uppskattas av många. Samt tysta kylar; nu går kompressorn igång med jämna mellanrum, och går länge o högt. Lösningen för oss- stängde strömmen.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5

Kunde varit underbart.

Not recommended by Caroline, Sweden (Sweden Thu 12 Jul 2018)
“Det är tragiskt för Nås kommun att innehavaren av Nås camping inte ser efter campingen. Det kunde varit ett paradis för naturälskande. Istället är campingen obemannad och du möts av en anslagstavla där du får läsa dig till all info och ringa ett mobilnr vid frågor. Vi fick ringa direkt efter att vi upptäckte att vår stuga som vi tilldelats redan var tagen av någon annan. Efter 10 minuter så kom det en kille som inte var så säker på något för det var inte han som hade hand om det,som han uttryckte det. Han ringde någon och vi fick ta stuga nr 2 istället. Nyckeln satt i dörren och när vi gick in så möttes vi av en väldigt ofräsch och smutsig stuga. Det var smutsigt på golvet. Det var fläckiga och smutsiga madrasser. På väggarna fanns det märken av dödade insekter. Mina döttrar ville inte stanna där och jag som mamma fick hålla en god min även om jag själv ansåg att det var äckligt. Efter att vi gjort oss ” hemmastadda” så besökte vi våra vänner i närheten vilket var syftet med vår resa. När vi kom tillbakaså hade det blivit kväll. En stor lastbil hade parkerat på campingen och ett par män stod och hängde och drack öl utanför damtoaletterna. Det kändes oerhört otryggt att vara där som kvinna med två tonårsdöttrar. Vi gick och la oss och hörde hur det kom fler män som anslöts sig till ”festen”. Klockan 06.30 vaknade jag av att vår hund skällde. Då stod det två män och tittade in genom vårt fönster på dörren. Dom ville att jag skulle öppna vilket jag självklart inte gjorde. Så dom hoppade in i en bil och körde därifrån. När vi senare stod och packade ihop, efter vi bestämt oss för att bara stanna en natt istället för två, så kom killarna tillbaka igen. Jag passade då på att fråga dom varför dom knackade på vår stuga och fick till svar att han hade sina saker inne i den stugan! Dom brukade bo där. Sammanfattning. Ni som ett seriöst företag bör överväga ert fortsatta samarbete med Nås campingen. Vi hade blivit glada för en återbetalning av den natten vi inte stannade kvar på detta mycket ofräscha ställe!”
Overall opinion 1 of 5
Service 1 of 5
Cabin condition 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5

Nås camping

Not recommended by Maud, Sweden (Sweden Wed 04 Jul 2018)
“Fick ett bra mottagande av en boende som hjälpte till, såg inte till någon annan personal under helgen. Golvet fullt med kaffefläckar. Damm under sängarna sedan lång tid tillbaka. Allt för tunna madrasser i sängen för att fungera till säng med träribbor. Hittade ingen el vid diskbänken för att koppla in Kaffebrygg. Behövs verkligen en storrengöring eller byte av korkmattor i dusch och på toa. Informationen på anslagstavlan bör bytas ut, ger fel information om mat och livsmedel. Ta även bort vägbeskrivningen som anger att man skalll svänga av vid en pizzeria. Den lurade oss att tro att vi skulle kunna äta middag där när vi kom fram på lördagskvällen. Blev en besvikelse att höra att den varit stängd i över ett år. Blev väckt 6.45 av en man (mycket trevlig) som kom till stugan för att hämta nycklar till en grävare. Vacker natur och en fantastisk teater som vägde upp en mycket sliten camping.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5

Bra bemötande

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 16 Aug 2016)
“Bra bemötande fick hjälp med att byta stuga till storstugan som var lediga.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Ankomst och a resa

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 10 Jul 2016)
“Saknade tider för tidigast ankomst och senaste avresetid. En mycket lugn och trevlig camping. Tack för en trevlig vistelse i Nås. Hälsar Lotta o Hasse.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Stugbyte

Recommended by Ronny, Sweden (Sweden Tue 11 Aug 2015)
“hade bokat billigaste stugan,men när jag kom dit var den upptagen. Fick istället tvåbäddsstugan med enkelsängar och den var helt perfekt!! F.ö jättefin camping!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket nöjd.

Recommended by Hugo, Sweden (Sweden Mon 27 Jul 2015)
“Vi besökte campingen på Nås och vi är väldigt nöjda, väldigt trevligt bemötande av personal och väldigt god stämning på campingen. Skulle gärna vilja åka dit igen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nås Camping

Recommended by tummis001, Sweden (Sweden Sun 19 Jul 2015)
“Martina på Nås Camping behöver en stor guldstjärna för sin otroliga hjälpsamhet! Hon ordnade både det ena och det andra som inte ens hade med camping att göra. I stugan så fungerade inte elen till och från och det har vi sagt till Martina. Själva toa + dusch och disk var ganska nergånget och det var helt kolsvart på natten ute på campingen. Det saknades lampor. Vi upplevde att dalmasarna var oerhört hjälpsamma, alla försökte hjälpa till! (Min kompis hade glömt biljetterna till dansbandsveckan hemma) Lite förvirande skyltning mot campingen när man kom söderifrån som vi gjorde, den kan göras tydligare.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service

Contact and Customer Service
We are here to help you and answer your questions.

Visit Dalarna, +46 (0)771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Customer service

Contact and Customer Service
We are here to help you and answer your questions.

Visit Dalarna, +46 (0)771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.