Mora Parkens Stuglägenheter, Mora

Adress: Parkvägen, 792 37 Mora  visa karta
Område: Mora centralt
Gästbetyg: 100% (29 av 29 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(29 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Stugstandard 4,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,6 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Receptionen har för lite info och svar p...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jan 2018)
“Receptionen har för lite info och svar på frågor”
Mora Parkens stuglägenheter svarar (tis 04 sep 2018)
Vi på Mora Parken beklagar att du upplevde problem under din vistelse hos oss. Vi hoppas att det löstes på ett bra sätt. Vi värdesätter din åsikt och jobbar hela tiden på att bli bättre Välkommen åter Mvh Mora Parken
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

nice red Swedish house

Rekommenderad av Andy, Österrike (Österrike lör 19 aug 2017)
“The cabin looked like the typical Swedish houses that we saw everywhere. Nice experience to stay in one of them. The kitschen was well equipped. The rental of bed linen and towels worked perfectly - everything was in place when we arrived.”
Mora Parkens stuglägenheter svarar (tis 04 sep 2018)
Thanks for staying with us. We appreciate your feedback! We are glad to hear that you enjoed youre stay with us Welcome back Kind Regards Mora Parken’
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt och bra boende nära vasaloppsspåret

Rekommenderad av Niklas, Sverige (Sverige ons 04 feb 2015)
“Hyrde en stuglägenhet under en kortvecka från torsdag till söndag, bra städat och bra utrustning i köket. Trevligt med golvvärme i badrummet och egen bod ute för skidorna. Extra plus för att det vara nära till vasaloppsspåret då v var på plats för att träna inför Kortvasan. Det enda som var negativt var att utlovad trådlösa internetet fungerade alls, fick ingen kontakt överhuvudtaget så fick köra egen hotspot för att lösa uppkopplingen. Jag rekommenderar detta boende trots problem med uppkopplingen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Wille, Sverige (Sverige tis 08 jul 2014)
“Hade en bra vistelse på området. Såg gärna att det fanns någon form av mat att tillgå under helgen dagtid. Tycker stugan var för dyr i förhållande vad man fick, städning borde ingå till det priset. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Härlig vistelse i Moraparken

Rekommenderad av Anna-Lena, Sverige (Sverige lör 28 jun 2014)
“Hela området i Moraparken var härligt och kan passa alla! Det låg vackert vid östra daläven och det fanns massor av bra prommenadstråk/motionsspår! Stugan var verkligen fräsch och mycket varm! Den var lite "lyxig" och allt vi behövde fanns! Bra att det fanns wi-fi med tanke på barnen! Vi rekommenderar verkligen Moraparkens stugor, vi hade en härlig vistelse där!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Siljan runt

Rekommenderad av ls, Sverige (Sverige tis 10 jun 2014)
“Mycket bra stugor som vi gärna återkommer till !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Komfortabelt boende

Rekommenderad av "Marikabroder", Sverige (Sverige mån 14 maj 2012)
“Väl mottagen i receptionen, bra stuglägenhet, närhet till centrala Mora, bra omgivning för motion. Vi är helnöjda !!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vasalopps uppladning med min son...

Rekommenderad av Niclas Fredin, Sverige (Sverige fre 24 feb 2012)
“Efter att mellanlandat i Malung för att köra ett seednings lopp inför Vasaloppet drog vi vidare till Mora Parken och ett par dagars mys i stugbyn. vi bodde perfekt intil spåren i8 stuga nr.37 och upplevelsen att köra Vasaloppspåret baklänges med sin son på 10år var en härlig upplevelse gämfört med när man ligger på för fullt inför avslutande 5km till 6km markeringarna som man inte tänker på när man kör Vasaloppet, då är man alldelse för trött. Vi beslutyade redan på hemresan att vi skall komma upp även nästa år och då skall han få prova köra ungdomsvasan. Tackar för ett trevligt bemötande ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice

Önskar du personlig service, göra en gruppbokning, boka med ankomst samma dag eller boka en privatstuga med ankomst inom 5 dagar - kontakta någon av våra Turistbyråer för personlig service.
Visit Dalarna, tfn 0771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Önskar du personlig service, göra en gruppbokning, boka med ankomst samma dag eller boka en privatstuga med ankomst inom 5 dagar - kontakta någon av våra Turistbyråer för personlig service.
Visit Dalarna, tfn 0771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ