Vanåvallen

Adress: Idrottsgatan, 78050 Vansbro  visa karta
Område: Vansbro
Gästbetyg: 89% (268 av 302 rekommenderar) (45 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(268 av 302rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Service 3,8 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 45)

Närheten o stämningen är det bästa. Fruk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 10 jul 2016)
“Närheten o stämningen är det bästa. Frukostserveringen är bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Det var bara en övernattningscamping und...

Rekommenderad av tynnis, Sverige (Sverige tis 05 jul 2016)
“Det var bara en övernattningscamping under 2 nätter för mig. o då fungerade den bra till ett bra pris. Dusch o toalett fanns men bökigt o ett gäng fotbollslag ockuperarde det ofta. men gjorde inte så mycket. :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 3 av 5

Vansbro tjejsim

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2015)
“Smidig camping, kändes lugnt och tryggt. Toaletterna var sådär, saknade papper. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Spartanskt - men prisvärt

Rekommenderad av simmare, Sverige (Sverige tis 07 jul 2015)
“Vanåvallens camping bjuder på ganska spartanska faciliteter: få duschar, problem med att få varmvattnet att räcka etc. Idrottsklubben var där och städade och fyllde på tvål, toapapper etc, men eftersom trycket under simmarhelgen är stort hängde de inte med. Jämfört med Vansbro camping är standarden minst sagt enkel - men boendet är både mer prisvärt och betydligt lugnare än vid målområdet där många störande ljud finns. Plus för att det gick att få simmarfrukost, bra personal och att det gick att boka boende dygnsvis gör ändå att detta boende är att rekommendera. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Vansbro tjejsim

Rekommenderad av Jessica Sandström, Sverige (Sverige tis 07 jul 2015)
“Tältade en natt på Vanåvallen inför Vansbro tjejsim. Vill ge en stor eloge till de som under detta event jobbade där. Mycket trevligt bemötande, bra kännedom om eventet, perfekt frukost ger ett högt sammanlagt betyg. Atmosfären på den tillfälliga campingen var skön eftersom vi alla var där i samma syfte. Bra gjort av den lilla kommunen att på ett så fantastiskt sätt kunna ta emot oss alla simmare på ett så fint sätt! Om vi simmar i Vansbro igen så kommer vi tillbaka till Vanåvallen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

God frukost! Extra plus för att det fann...

Rekommenderad av Tove Molin, Sverige (Sverige mån 06 jul 2015)
“God frukost! Extra plus för att det fanns glutenfritt bröd till den i vårt sällskap som önskade det.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Att stå på en inrutad fotbollsgrusplan i...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jun 2015)
“Att stå på en inrutad fotbollsgrusplan i två nätter är helt ok med tanke på att det var så nära till gräsplanerna, vi var ju där för fotbollen inte för att campa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Campingens standard 0 av 0

disk

Rekommenderad av tobias, Sverige (Sverige fre 08 aug 2014)
“Det är synd att varmvattnet alltid är slut vid disken.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Vanå idrotts plats eller fotbollsplan.

Rekommenderad av Margaretha Bodèn, Sverige (Sverige sön 13 jul 2014)
“Dåligt med parkeringar utanför själva planen,eftersom man bara fick köra in vid i-och avlastning. Kö till toaletterna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Priset ?

Rekommenderad av Eva Karlsson, Sverige (Sverige sön 13 jul 2014)
“Jag tycker att det är tråkigt att man måste ha bilen utanför området men förstår absolut varför. Man rymmer fler och bilarna skulle totalförstöra fotbollsplanen. Bra att det fanns frukost att beställa, även om jag inte nyttjade det. När jag skulle boka tältplatsen för 2 nätter var jag osäker på hur jag skulle göra. Man frågad efter antal personer och jag skrev in 2 personer för vi var två som simmade. Tyckte det var konstigt att man behövde det till en tältplats. Min känsla i efterhand var att jag hade betalat dubbla avgifter... en per person fast vi skulle bo i samma tält. Jag betalade 580 kr för en tältplats 2 nätter och det tycker jag är svinigt mycket utan el. 200 kr natt hade varit ok men 150 kr natt mer rimligt. I övrigt trivdes jag bra, vädret var kanon och simningen gick bra båda dagarna så jag är jättenöjd”
Totalupplevelse 5 av 5

I närheten av

Landmärke
  • Vansbrosimningen
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice

Önskar du personlig service, göra en gruppbokning, boka med ankomst samma dag eller boka en privatstuga med ankomst inom 5 dagar - kontakta någon av våra Turistbyråer för personlig service.
Visit Dalarna, tfn 0771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Önskar du personlig service, göra en gruppbokning, boka med ankomst samma dag eller boka en privatstuga med ankomst inom 5 dagar - kontakta någon av våra Turistbyråer för personlig service.
Visit Dalarna, tfn 0771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6501.cbischannel-30264 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews