Gymnasieskolan. Logi på hårt underlag i skolsalar.

Område: Vansbro
Gästbetyg: 98% (110 av 112 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(110 av 112rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Bra bemötande👍 Som väntat med bekvämlig...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Bra bemötande👍 Som väntat med bekvämligheter när man bokar skolsal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Magdalena , Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Nära, smidigt o frukost. Prisvärt ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vansbrohelg

Rekommenderad av Battis, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Bra boende om man har egen madrass med. Bra frukost med variation.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Som förväntat

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Boende i skolsal - helt enligt beskrivning och förväntan. Helt ok frukost. Simlägervibbar från barndomen 😀”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig personal och prisvärt boe...

Rekommenderad av Isabell, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Mycket trevlig personal och prisvärt boende. Frukosten var okej.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt

Rekommenderad av Ted, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Utmärkt frukost, bra läge, trevlig personal samt prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kunde varit skyltat inne i skolan vart m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Kunde varit skyltat inne i skolan vart man skulle ta vägen när man väl kom in(var frukost serveras, boende dusch osv.) gick ett helt varv inne i skolan innan jag hittade någon, då visar det sig att dom som hade hand om incheckningen hade gömt sig i kafeterian. Bra att frukost serverades och ingick i priset, ett moment mindre att fundera på.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt, billigt och finns i stort sett a...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 jul 2017)
“Enkelt, billigt och finns i stort sett alltid plats även om man bokar sent. Har man inte så stora krav så är detta ett väldigt bra alternativ. God frukost med förvånansvärt stort utbud. Gångavstånd till såväl centrum och start och mål till Vansbrosimningen. Gott om sittplatser och positivt med många toaletter”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt prisvärt (280 kr) för en natts b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 jul 2017)
“Väldigt prisvärt (280 kr) för en natts boende inklusive frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket gästvänliga och prisvärt boende

Rekommenderad av Maria , Sverige (Sverige tis 11 jul 2017)
“Bra ställe att övernatta på . Trevlig och hjälpsam personal samt mycket bra frukost. Ett mycket prisvärt boende. Många avgiftsfria parkeringsplatser för bilen. Tillgång till cafeteria med tv och eluttag för dator/ mobilen. Gratis wifi.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice

Önskar du personlig service, göra en gruppbokning, boka med ankomst samma dag eller boka en privatstuga med ankomst inom 5 dagar - kontakta någon av våra Turistbyråer för personlig service.
Visit Dalarna, tfn 0771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Önskar du personlig service, göra en gruppbokning, boka med ankomst samma dag eller boka en privatstuga med ankomst inom 5 dagar - kontakta någon av våra Turistbyråer för personlig service.
Visit Dalarna, tfn 0771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ