Målkullans Vandrarhem STF, Mora

Adress: Björnramsgatan 2, 79232 Mora  visa karta
Område: Mora centralt
Gästbetyg: 100% (49 av 49 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(49 av 49rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Dålig vägbeskrivning

Rekommenderad av Goran, Slovenien (Slovenien ons 18 jul 2018)
“Det enda sak som jag tycker inte als om är dålig vägbeskrivning från järnvägstation om man inte är på nätet.Målområdet för Vasaloppet ligger precis vid vandrarhemmet. Så står på webbsidan och det skulle stå på skyltar varje 500 meter eller på varje korsning. Inget annat har ett så bra läge i Mora.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt ok!

Rekommenderad av Pernilla , Sverige (Sverige mån 11 jun 2018)
“Inget att klaga på, det man behövde fanns och bra läge. Väldigt enkelt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt vandrarhem i mora

Rekommenderad av Charlotte, Sverige (Sverige fre 30 dec 2016)
“Centralt vandrarhem i mora precis vid vasaloppsmålet. Olika typer av rum, så som sovsal i delad logi till eget rum med tv. Prisvärt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skidor

Rekommenderad av Conny, Sverige (Sverige tis 15 nov 2016)
“Besökte visningen av skidor Hemus skidstadion”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättenöjda med hela resan

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige fre 10 jun 2016)
“Vi var sju Pro-damer som läst om Zorn i en cirkel under våren, och nu besökte Mora för att på plats se hans konst och hem. Vi är jättenöjda med allt, boende, frukost, läget, och till och med vädret trots att det regnade lite. Kunde inte ha varit bättre och trevligare, och det tyckte vi allihopa....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hav det godt i Mora

Rekommenderad av Jytte Kristensen, Danmark (Danmark ons 24 feb 2016)
“Målkullan er et dejligt vandrehjem. Det ligger centralt og personalet er imødekommende og venlige. Man føler sig hjemme.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt hvis du vil bo billig og bra

Rekommenderad av Veganrunner, Norge (Norge tor 27 aug 2015)
“Vandrerhjemmet var perfekt! Med kjøkken så jeg kunne velge selv om jeg ville spise ute eller lage mat selv, TV på rommet, mulighet til å nyte sola ut på gresset, stort fint rom og kort avstand til både togstasjon og butikker. Standarden på rommet var bra, og siden jeg var der for å løpe Ultravasan passet det også fint at bygget var tilrettelagt for funksjonshemmede - handicap-WC passer perfekt når du har stive maratonlår! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende i Dalarna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 jan 2015)
“Trevligt rum, dubbelsäng bra dusch och toa. Utmärkt frukost men i ett annat hus 100 meter bort. Anita”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi tyckte att det var helt fantastiskt a...

Rekommenderad av Ingegerd Alme'n, Sverige (Sverige ons 13 aug 2014)
“Vi tyckte att det var helt fantastiskt att bo så centralt till en rimlig kostnad. Bra parkeringsmöjlighet. Jättegod frukost och vänligt bemötande. Rekommenderar det till vänner med entusiasm. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av Bernt, Sverige (Sverige lör 05 apr 2014)
“Vi hade BoB. Vi fick det man kan begära till betalt pris. Rummet var ok och frukosten bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice

Önskar du personlig service, göra en gruppbokning, boka med ankomst samma dag eller boka en privatstuga med ankomst inom 5 dagar - kontakta någon av våra Turistbyråer för personlig service.
Visit Dalarna, tfn 0771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Önskar du personlig service, göra en gruppbokning, boka med ankomst samma dag eller boka en privatstuga med ankomst inom 5 dagar - kontakta någon av våra Turistbyråer för personlig service.
Visit Dalarna, tfn 0771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ