Sifferbo Stugby och B&B

Adress: Gimmenvägen 1, 78563 Sifferbo  visa karta
Område: Gagnef

Stugby | En modern och trevlig stugby som ligger i naturskön skogsmiljö. Stugbyn består av 7 stugor, olika storlekar och lämpliga upp till 6 personer. Alla stugor har en hög standard med egen toalett, dusch, kök. Lugnt läge mellan Borlänge - Leksand, 2,5 mil från Falun.

Sifferbo Stugby och B&B ligger i Gagnefs kommun, 15 km norr om Borlänge, ca 400 m från riksväg 70/E16.
Varje stuga har sin egen karaktär och är mysigt möblerade, rökfria , fullt utrustade, moderna och målade i Falu rödfärg.
Det finns gemensamma serviceutrymme med bastu, tvättmaskin och torktumlare.
Gratis trådlöst internet i alla stugor!
Du kan också använda vår frukost tjänst och hyra ett linnepaket. Komplett Bed & Breakfast är också möjligt.
Det finns picknickbord, utemöbler och grillar. Vi har en stor parkeringsplats även med motorvärmare, en mysig grillplats och en liten lekplats för barnen.
Sifferbo Stugby har en fantastisk omgivning. Fascinerande natur erbjuder många möjligheter för alla utomhusaktiviteter, både sommar och vinter. Hos oss kan du koppla av och vara äventyrliga och aktiva. Vi erbjuder också ett vinterpaket.
HUNDAR
Hundar är efter samråd tillåtna i alla våra stugor, utom stugorna Rista och Djurås. Vänligen meddela oss före och om du tar en hund med dig. Slutstädningen är obligatorisk. Max. 2 hundar per stugan.
SOMMAR
Många vackra vandrings- och cykelleder, fiske, tre 18-håls golfbanor att tillgå inom 20 km, allehanda vattenaktiviteter, som bad, kanot-, kajak- och forspaddling.
Leksand Sommarland (på en halvtimmes bilfärd från vår stugby) är en aktivitetspark för hela familjen, framför allt för barn.
VINTER
Skridskoåkning på sjön Runn och skidåkning vid Romme Alpin på bara en halvtimmes bilfärd från vår stugby. Längdskidåkning, snöskoteråkning, snöskovandring och isfiske.
Bed&Breakfast
Du kan inte boka online B&B. Om du vill boka denna vänligen kontakta oss direkt via e-post (info@sifferbostugby.se). Priset B&B är 400 – 500 kr per person/natt.

Lekplats

Recensioner

Faciliteter och service

 • Kapacitet
  Antal rum: 7
 • Byggår
  1981
 • Faciliteter
  Bastu

Policy

 • Incheckning (tidigast)
  15:00 - 21:00
 • Utcheckning (senast)
  07:00 - 11:00

Kontaktinformation

Jämför "Sifferbo Stugby och B&B" med liknande boenden

Nordic Camping Mellsta/Stugor

Nordic Camping Mellsta är belägen i den natursköna Mellstaparken, alldeles i kanten av den slingrande Dalälven. Här erbjuds du 12 stugor med 2, 4 eller 6 bäddar. Alla har vatten. Sex av dem har WC, vardagsrum med TV, separat sovrum, altan m.m.

Nordic Camping Mellsta/Camping

Nordic Camping Mellsta är belägen i den natursköna Mellstaparken, alldeles i kanten av den slingrande Dalälven. På anläggningen finns 97 stora eltomter, och 40 tomter utan el. Dessutom 2 rymliga och fräscha servicehus.

Turistlägenheter, Vandrarhem, Borlänge

Välkommen hem till oss! Här bor du i trivsamma lägenheter i hemmiljö. Hyr en egen lägenhet. Passande för dig i tjänsten, som turist, familj eller för idrottsgruppen. Servicenivån väljer du själv. Vi har frukostbuffé varje morgon med ett flertal kravprodukter eller så kan du tillaga din egen frukost i våra välutrustade kök.

I närheten av


Kundservice

Önskar du personlig service, göra en gruppbokning, boka med ankomst samma dag eller boka en privatstuga med ankomst inom 5 dagar - kontakta någon av våra Turistbyråer för personlig service.
Visit Dalarna, tfn 0771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se


Boka med oss

 • Inga bokningsavgifter online
 • Förmånliga paketerbjudanden
 • Resegaranti vid paketbokning
 • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Önskar du personlig service, göra en gruppbokning, boka med ankomst samma dag eller boka en privatstuga med ankomst inom 5 dagar - kontakta någon av våra Turistbyråer för personlig service.
Visit Dalarna, tfn 0771 - 62 62 62
info@visitdalarna.se

Boka med oss

 • Inga bokningsavgifter online
 • Förmånliga paketerbjudanden
 • Resegaranti vid paketbokning
 • Säker e-handel

Betalningsalternativ